16 juni 2024

Groep 7 van basisschool HSV Willemspark trapt Haagse Klimaatweek af

Groep 7 van basisschool HSV Willemspark heeft de Haagse Klimaatweek geopend. In aanwezigheid van wethouders Kapteijns en Barker hesen de leerlingen de klimaatweekvlaggen bij De Hofvijver. Ook werd er een pop-up klimaatmuseum in het stadhuis geopend. De Haagse Klimaatweek duurt tot zondag 5 november en biedt duurzame activiteiten door de hele stad. Er is een Bespaartheater, een klimaatkraam op de markt, een Repair Café en een Groene popquiz. Volgens Barker van milieu is het doel de stad groener te maken en ervoor te zorgen dat het leven van alle inwoners aangenaam is. Tijdens de Haagse Klimaatweek richt Den Haag zich op verschillende initiatieven, zoals het bevorderen van duurzame voedselproductie, het vergroenen van onze omgeving en het stimuleren van woningisolatie, aldus Barker.  Onlangs heeft het Haagse college opnieuw de ambitie uitgesproken om in 2030 klimaatneutraal te zijn. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com