21 april 2024

Uitvaartmuziek Top 10: Hazes en Bocelli worden uitvaarttoppers in Zuid-Holland

Uitvaartbedrijf Monuta heeft de Uitvaartmuziek Top 10 van afgespeelde nummers tijdens uitvaarten in Zuid-Holland gepubliceerd. Als Zuid-Hollanders nú wordt gevraagd welke muziek zij graag willen bij hun eigen afscheid, ontstaat er een hele andere voorkeurslijst. Waar Time to Say Goodbye en het Ave Maria al jarenlang bovenaan staan, wordt in de toekomst naast Andrea Bocelli mogelijk ook André Hazes heel populair. Ruim 55% van de inwoners van de provincie weet al precies wat er gedraaid moet worden, of heeft daar wel een idee over. Dat blijkt uit onderzoek dat Monuta liet uitvoeren in aanvulling op haar jaarlijkse Top 10. Zuid-Hollanders noemen in hun wensenlijst talloze verschillende nummers, wat symbool staat voor een heel persoonlijke invulling van hun afscheid. Over muziekkeuzes wordt vaker gepraat dan over andere afscheidswensen. 34% van de mensen in Zuid-Holland heeft de wensen rondom uitvaartmuziek al eens besproken met anderen. Vooral om dierbaren niet met vragen achter te laten. Trends in uitvaartmuziek veranderen door de jaren heen. Als enige provincie in Nederland staat Andrea Bocelli bovenaan de lijst met favoriete artiesten van de toekomst. Van Hazes worden ook diverse nummers genoemd. Onder andere Bloed, zweet en tranen en Ik leef m’n eigen leven.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com