18 mei 2024

Regionieuws TV – met de belangrijkste gebeurtenissen van week 16 2024

Heeft u deze week ons dag journaal gemist? Hier is het overzicht van de afgelopen week met o.a. maandag: de vergroening van het gebied Midden Delfland en Rotterdam. Dinsdag was er een informatieavond in het Gemeentehuis Westland, over het voornemen van plaatsing van 2 kerncentrales op de Maasvlakte, hemelsbreed 18 km van Westland.” Dat is een onbegrijpelijk voornemen” zegt Atoomfysicus Frans Saris aan de Regiotafel, verder is er een klimaatakkoord in Den Haag, Leidschendam-Voorburg gaat 80 asielkinderen opvangen, het openbaar vervoer staakt 3 minuten tegen het geweld in trams, treinen en bussen en aanhoudende personeelstekorten door vergrijzing, Dit in ons weekoverzicht

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com