16 juni 2024

Scheveningen, Den Haag – Pipowagen van Trashure Hunt afgebrand

De wagen van Trashure Hunt is afgelopen weekend door onbekende oorzaak afgebrand. brandstichting wordt niet uitgesloten.
Trashure Hunt is gevestigd midden op de Scheveningse Boulevard en zet zich samen met kinderen en de inwoners van Scheveningen in voor een schoon strand en minder afval dat in de zee en in de magen van dieren terecht komt. Dit doet ze onder andere door middel van voorlichting, opruimacties met kinderen en organisaties en het maken van kunstwerken met afval. Met de brand van de zogeheten ‘Pipokar’ is de ontmoetingsplek met kinderen en bezoekers weggevallen. Voor oprichter Ralph Groenheijde was dit een grote klap, maar hij is overweldigd door de steun die de organisatie in de afgelopen dagen ontving. Trashure Hunt is een inzamelingsactie begonnen.

GroenLinks in de Haagse gemeenteraad heeft opgeroepen om het Scheveningse initiatief te helpen er weer bovenop te komen.

Zoals de wagen er uit zag voor de brand.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com