22 juli 2024

Haaglanden – Hans Schutte nieuwe bestuursvoorzitter ROC Mondriaan

Per 1 april 2020 start Hans Schutte als nieuwe bestuursvoorzitter van Regionaal Opleidings Centrum (ROC) Mondriaan. Op dit moment is Hans Schutte werkzaam als directeur-generaal bij het ministerie  van  Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, DUO. 

Schutte is een ervaren bestuurder uit het onderwijs met een breed netwerk en kennis van de ontwikkelingen in de sector.
Hans Schutte wil bijdragen aan de ontwikkeling van ROC Mondriaan tot de belangrijkste opleider van de regio.

Vrijwel zijn hele carrière is Hans Schutte (53) werkzaam geweest in het onderwijs. De afgelopen ruim zeven jaar was hij directeur-generaal bij het ministerie van OCW, waar hij verschillende onderdelen in zijn portefeuille had. Sinds begin 2017 is hij verantwoordelijk voor DUO. Daarvoor had hij verschillende bestuurlijke rollen bij diverse ROC’s. Zo was hij bestuursvoorzitter bij ROC Twente en ROC Nijmegen.

Hans Schutte volgt Pierre Heijnen op, die per 1 maart 2020 met pensioen gaat.

Hans Schutte

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com