18 mei 2024
10 gedecoreerden en de Burgemeester

Westland – 10 brandweervrijwilligers uit Naaldwijk Lid in de Orde van Oranje Nassau

Meer dan 20 jaar actief bij de vrijwillige brandweer bij de kazerne in Honselersdijk en vanaf 2004 voor de Veiligheidsregio Haaglanden. In een drukbezet Binnenhof met veel familie en bekenden volop aandacht  voor de vrijwilligers. Van bevelvoerder tot hoofdbrandwacht, chauffeur of  pompbediende, alle 10 de  gedecoreerden ontvingen de onderscheiding uit handen van Burgemeester Arends, voor het minimaal 20 jaar actief zijn en mede daardoor een grote bijdrage hebben hebben geleverd aan een meer veilige regio! Tien Koninklijke onderscheidingen zijn voor:

De heer J.A. Bruinen uit Naaldwijk leverde meer dan 20 jaar een bijdrage aan de openbare veiligheid. Hij is in 1999 gestart bij de Vrijwillige Brandweer Honselersdijk, thans Veiligheidsregio Haaglanden, als laatste in de functie van Manschap B met de rang van Hoofdbrandwacht. Daarnaast is hij chauffeur/pompbediener.

De heer L.G.P. Honselaar uit Honselersdijk is 26 jaar actief als vrijwilliger voor de regionale brandweer. Hij bekleedt de functie van Manschap B met de rang van Hoofdbrandwacht. Daarnaast is hij chauffeur/pompbediener.

De heer L.C. Lange uit Honselersdijk kreeg zijn lintje voor zijn verdiensten als brandweervrijwilliger voor de brandweer Honselersdijk en vanaf 2004 Veiligheidsregio Haaglanden. De heer Lange werkt 30 jaar als brandweervrijwilliger in de functie van Manschap B met de rang van Hoofdbrandwacht.

De heer N.J. van der Linden uit Honselersdijk is in 1996 begonnen bij de brandweer in zijn woonplaats. Betrokkene is brandweervrijwilliger in de functie van Manschap B met de rang van Hoofdbrandwacht.

De heer M.J.M. van Santen uit Honselersdijk is gedecoreerd vanwege zijn langdurige verdiensten van bijna 30 jaar als brandweervrijwilliger, in de functie van Manschap B met de rang van Hoofdbrandwacht.

De heer W.H.M. de Voeght uit Honselersdijk kreeg zijn onderscheiding voor zijn inzet van bijna 34 jaar als brandweervrijwilliger in de functie van Manschap B met de rang van Hoofdbrandwacht.

De heer E.H. Vreugdenhil uit Honselersdijk is 20 jaar brandweervrijwilliger en kreeg de Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten in de functie van Bevelvoerder met de rang van Brandmeester.

De heer M.J.M. Zuijderwijk werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau op basis van zijn vrijwillige verdiensten gedurende 29 jaar voor de Veiligheidsregio Haaglanden. Voor zijn functie van brandweervrijwilliger Bevelvoerder met de rang van Brandmeester.

De heer J.C.A. Zuurveld uit Honselersdijk is in de functie van brandweervrijwilliger Bevelvoerder in de rang van Brandmeester gedecoreerd. Hij is sinds 1995 betrokken bij de brandweer.

De heer J.G.M. Zwinkels uit Honselersdijk is op basis van zijn vrijwillige verdiensten voor de regionale brandweer onderscheiden. Hij is al 41 jaar actief voor de kazerne Honselersdijk in de functie van Manschap B in de rang van Hoofdbrandwacht. Daarnaast is hij chauffeur/pompbediener.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com