18 mei 2024

Den Haag – Acht Haagse Parels in het zonnetje gezet

Gisteren zijn de Haagse Parels uitgereikt aan acht Haagse vrouwen, die zich inzetten en een bijdrage leveren aan de emancipatie van vrouwen en meisjes in de stad. Tijdens de Haagse viering van Vrouwenweek zijn de Haagse Parels in het zonnetje gezet. Wethouder Bert van Alphen reikte de oorkondes uit als dank voor hun inzet die heeft bijgedragen aan de emancipatie in Den Haag.

Haagse Parels 2020

–  Ouarda El Khadiri
–  Nawal Kadhim
–  Po Yee Leung
–  Nora Aghabalapour Toufighi
–  José Stuivenberg
–  Cathy Delhanty
–  Deborah Cameron
–  Sita R. Roepan

Internationale vrouwendag
De international vrouwenweek in Den Haag week wordt afgesloten in het Atrium Den Haag op zondag 8 maart van 19.00 tot 22.00 uur met een grootse gratis toegankelijke viering! De ontwikkelingen rondom emancipatie vóór en mét alle vrouwen van Den Haag wordt gevierd. Met onder andere muziek van De Règâhs, Muziekacademie Den Haag, EXPO Women of SOZA, de Ria Sikkes Lezing over de 2e en 4e feministische golf met Khadija Arib (voorzitter Tweede Kamer) en Mikal Tseggai (raadslid PvdA), een poëtische voordracht van Ninke Overbeek en muziek van Ome Steef. Deze avond wordt ook de Kartiniprijs uitgereikt.

Foto’s Valerie Kuypers
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com