25 juni 2024

Den Haag – Ook De Uithof gesloten vanwege Corona Virus

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van bezoekers en
personeel heeft De Uithof besloten om te sluiten om zo de verspreiding van het
Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Coronavirus een eigen beslissing.

In de periode dat De Uithof gesloten is zal er gewerkt worden aan de start van het nieuwe seizoen. Er wordt grootschalig onderhoud gepleegd, nieuwe innovaties ingezet en tijd genomen voor training en opleiding. De Uithof wil hiermee de activiteiten te kunnen optimaliseren voor het nieuwe seizoen.

De Uithof beschikt over veel grote ruimten en alle voorzieningen. De locoburgemeester van Den Haag heeft bedrijven en burgers opgeroepen voor elkaar klaar te staan in deze crisissituatie. De Uithof is staat om als crisislocatie te dienen in welke vorm dan ook. Het personeel is volgens het bedrijf getraind op het gebied van EHBO en calamiteiten. De Uithof kan de sneeuwbaan inzetten als mega vriescel en bijvoorbeeld de ijshockeyhal als noodhospitaal.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com