21 april 2024

Westland – Ricardo vd Ende kampioen

Westlander Ricardo van der Ende is kampioen geworden in het Frans GT4 autoracen. In de een na hoogste klasse in de GT racerij, de GT4, was de strijd hevig tot het bittere eind. In de laatste wedstrijd op het Franse formule 1 circuit Paul Ricard kwamen de kwaliteiten van de Westlander wederom boven drijven en was letterlijk de sterkste op de baan.

In een raceweekend worden er 2 races verreden, een op zaterdag en een op zondag. De 2 races zijn beide 1 uursraces waarin er tussen de 25e en 35e minuut van rijder gewisseld moet worden. Ricardo rijd samen met de Belg Benjamin Lessennes. Het is dus een mooie mix van nationaliteiten, een Italiaanse teambaas, Belgische en Nederlandse coureurs rijden in een Duitse auto het Franse kampioenschap.

Door het binnenhalen van deze titel ziet het er ook volgend jaar weer goed uit voor Van der Ende.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com