26 april 2024

Delft – Kijkje achter de schermen van Schieoevers

Zaterdag 18 juni organiseert de gemeente Delft samen met bedrijven en organisaties in Schieoevers de Schieoevers Safari. Iedereen kan kennismaken met alles wat Schieoevers zo mooi en interessant maakt. Op het gebied van werken, wonen en recreatie.

Tijdens de Schieoevers Safari openen allerlei bijzondere bedrijven hun deuren. Deze bedrijven laten zien wat zij doen en maken. Bezoekers kunnen op deze dag ook genieten van kunst en cultuur, ontspannen en recreëren aan de oevers van de Schie. Zoals meedoen met de fietssafari of varen met een fluisterboot. Of elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor iedereen is iets te vinden.

Tijdens de Schieoevers Safari is er ook meer informatie te vinden over verschillende projecten. Waaronder Kabeldistrict, Nieuwe Haven en stationsgebied Delft Campus. Ook kunnen bezoekers in gesprek met leden van het kwaliteitsteam van Schieoevers.

In het gebied gaat veel veranderen. “In de komende jaren ontwikkelt Schieoevers zich naar dé Maakstad aan de Schie. Een hip en levendig gebied waar dag en nacht gewerkt wordt, waar je continu mensen ontmoet en waar te gekke voorzieningen zijn”, zegt Jaap Langhout van Bedrijvenkring Schieoevers (BKS). “Bedrijven spelen in dit ecosysteem een cruciale rol. Veel van deze bedrijven openen op 18 juni de deuren om kennis te maken en te laten zien wat voor gave producten zij maken. Ook BKS draagt graag haar steentje bij aan dit mooie event.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com