27 mei 2024

Voorschoten – Wethouder bezoekt verplaatste markt

Wethouder de Bruijn van Economische Zaken bezocht op vrijdag 10 juli de markt in Voorschoten en ging daar met meerdere marktondernemers in gesprek. De markt is sinds 5 juni verhuisd naar het Sir Winston Churchill- en Treubplein. Deze verhuizing was nodig om het gehele aanbod van marktkramen, zonder opsplitsing van de markt zelf passend te maken.

Vanwege de 1,5 meter maatregel waren aanvankelijk alleen de food kramen toegestaan in de Voorstraat. Het college kreeg vele verzoeken van inwoners die, in hun rondje markt op vrijdag, vertrouwde kramen misten. Nu kan er op een veilige en verantwoorde wijze weer een complete markt geboden worden, aldus wethouder de Bruijn.

De indeling van de nieuwe en toch vertrouwde markt is te vinden op borden die langs de markt-route zijn geplaatst. De wethouder benadrukt dat er voldoende parkeergelegenheid is in de beide parkeergarages en roept marktbezoekers op om niet het rondje markt op het Sir Winston Churchillplein over te slaan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com