22 juli 2024

Vrienden van Suriname -Voedsel en goederen voor Baling Soela!

Afgelopen weken heeft een groep vrijwilligers van de Stichting “Vrienden van Suriname” weer een grote zee container met hulpgoederen, zoals rolstoelen, ziekenhuisbedden etc geladen. Dt naar aanleiding van een verzoek van het Marrondorp Baling Soela (Marrons zijn afstammelingen van gevluchte slaven). Er is gevraagd om niet alleen goederen maar ook voedsel mee te sturen. Een oproep in de lokale media om voedsel naar de container te brengen, leidde ertoe dat veel Tielenaren  een zak rijst, olie, meel en dergelijke, kwamen brengen. We hebben hiermee ca 20 dozen kunnen vullen en met de container mee kunnen sturen. Over 3 weken wordt de container in Paramaribo verwacht. Men zal erg blij zijn met de geschonken goederen en voedsel.  Regionieuws maakte een bijgaande impressie. Zie ook: www.vriendenvansuriname.nl

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com