23 april 2024

Westland – Al 15 partners voor Beukenrode ‘s-Gravenzande

Het projectteam van Beukenrode, palliatieve thuiszorg en hospice, is gestart met fondsenwerving en benadert ondernemingen die partner van Beukenrode willen worden.

Verbouwen en inrichten van de tweede locatie van het hospice aan de Magnoliastraat 1 in ’s-Gravenzande kost nu eenmaal veel geld.

Beukenrode zoekt minstens 100 partners die zich voor 5 jaar met een jaarlijkse gift van € 500 aan Beukenrode willen verbinden.

De eerste nieuwe partners van Beukenrode zijn al binnen. Het zijn Argos Packaging, Bouwbedrijf Chris vd Berg, Veneco, Nature’s Pride, Schram Hekwerken, Total Green Europe BV, Draad op maat, Dijckerhoek BV, DVB Keukens, Big Green Egg Europe, Flowerforce, Priva, GJ Personeelsdiensten, Woodcreations en Van der Valk Horti Systems.

Alle partners krijgen binnenkort een partnerbordje uitgereikt, ontworpen door kunstenares Mary Scholtes. Zij kunnen dan ook het logo van Beukenrode gedurende hun partnerschap op hun website gebruiken en zij worden met naam en toenaam vermeld op de website van Beukenrode.

Marijke Helderman, trekker van het projectteam, is aangenaam getroffen: ‘In tijden van corona is dit boven verwachting. Corona krijgt de Westlandse bereidheid tot geven niet klein! Mocht dat wel het geval zijn, dan is daar alle begrip voor. Daarom zijn we ook blij met iedere gift, groot of klein’, aldus Helderman.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com