19 juni 2024

Zoetermeer – Gewelddadige beroving in Zoetermeer

In natuurgebied de Nieuwe Driemanspolder zijn donderdagavond 22 oktober twee jongens op de Zoetermeerse Rijweg beroofd van hun persoonlijke eigendommen.

De jongens raakten hierbij gewond. Een 16-jarige jongen uit Delft en een 15-jarige jongen uit Den Hoorn reden rond 19.30 uur op hun scooter in natuurgebied de Nieuwe Driemanspolder. Zij stopten bij een bankje aan een fietspad op de Zoetermeerse Rijweg toen opeens twee onbekende jongens op hen afkwamen lopen.

Vervolgens beroofden de verdachten hen van meerdere persoonlijke eigendommen en werd een van de slachtoffers gestoken en het andere slachtoffer werd geslagen met een hamer. De verdachten vertrokken daarna op de gestolen scooter in de richting van de wijk Vissen in Leidschenveen.

De twee gewonde jongens zijn voor hun letsel naar het ziekenhuis gegaan en hebben inmiddels aangifte gedaan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com