25 april 2024

Westland – Kerstdemonstratie Groei & Bloei Westland online

De kerstdemonstratie van Groei & Bloei Westland vindt traditioneel ook dit jaar ruim voor de kerstdagen plaats. In afwijking van voorgaande jaren vindt dit evenement, door de maatregelen rondom het coronavirus, dit jaar online plaats.

Marja Grootenboer van het Natuur Atelier zal de invulling van het geheel voor haar rekening nemen. De kerstdemonstratie gaat op woensdagavond 18 november via een video op YouTube vanaf 20.00 uur online. U kunt de video op ieder tijdstip dat u schikt kijken.

Wilt u juist nu uw huis gezellig maken en inspiratie voor kerst opdoen, meldt u zich dan aan. De drie arrangementen die Marja tijdens deze videopresentatie maakt, zullen onder de deelnemers aan de kerstdemonstratie worden verloot.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com