15 juli 2024

Wassenaar – Verdubbeling van het aantal handhavers

Wie in de gemeente Wassenaar de coronaregels niet naleeft, heeft nu extra kans daarop te worden aangesproken.

Burgemeester Leendert de Lange: “De coronamaatregelen worden in Wassenaar in de meeste gevallen gelukkig heel behoorlijk nageleefd. Toch is het belangrijk dat de handhavers erop toezien dat dit richting de feestdagen ook zo blijft en daar hebben we extra menskracht bij nodig. Geef iedereen de ruimte en ga respectvol met elkaar om. Houd vol, zo bestrijden we corona samen”.

De Bijzondere opsporingsambtenaren (Boa’s) krijgen ondersteuning van toezichthouders. Zij gaan in duo’s op pad om toe te zien op de naleving van de coronamaatregelen. De toezichthouders dragen niet hetzelfde uniform als de boa’s, maar zijn wel herkenbaar aan hun toezichthoudershesje of -jas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com