4 december 2023

Den Haag – Muzee Scheveningen krijgt positief advies

Muzee Scheveningen is blij en opgelucht met het advies van de Adviescommissie Meerjarenbeleidsplan Kunst en Cultuur 2021-2024. De Adviescommissie heeft een positief advies gegeven voor behoud van de Cultuur-anker-functie van Muzee. Daardoor lijkt Muzee definitief gered.

Het nieuwe beleidsplan van Muzee, als Cultuur-anker van Scheveningen, wordt gewaardeerd door de Adviescommissie. Zo staat in het advies: ‘De Commissie heeft veel waardering voor Muzee als laagdrempelige ontmoetingsplek en de betrokken gemeenschap van vrijwilligers en ondersteuners. In de aanvraag proeft de Commissie urgentie om met cultuurparticipatie oude en nieuwe Scheveningers te verrijken en verbinden.’

De Adviescommisse verwacht op grond van het vernieuwde beleidsplan ‘dat Muzee met succes zijn museale en Cultuurankerfunctie verder zal weten te integreren.’

Naar verwachting neemt het College van B&W van de gemeente Den Haag op 8 december een definitief besluit over het advies van de commissie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com