28 september 2023

Den Haag – Koningin Máxima opent Vrijwilligersjaar

Tijdens een live te volgen openingsshow vanuit het centrum van Den Haag heeft koningin Máxima woensdag 2 december het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet geopend.

Naast koningin Máxima ging gastvrouw Irene Moors met diverse andere bekende Nederlanders in gesprek over het belang van vrijwilligers voor de Nederlandse samenleving. Met de aanwezigheid van Büsra Celik, voormalig kinderburgemeester in Den Haag, en Paula Udondek, publicist, presentator van de Haagse Vrijwilligersprijzen op 11 december en zelf vrijwilliger, kreeg het programma duidelijk een Haags tintje.

De doelstelling van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet is tweeledig. Ten eerste de werving van nieuwe vrijwilligers. Want al zijn er landelijk miljoenen mensen die vrijwilligerswerk doen, toch neemt de vraag naar vrijwilligers toe.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com