16 juni 2024

Den Haag – Aanhoudingen drugs- en wapenhandel

De politie heeft vier verdachten aangehouden en vier woningen doorzocht in een onderzoek naar handel in drugs, vuurwapens en munitie.

In een van de panden werden verdovende middelen en een hoeveelheid cash geld in beslag genomen.

De afgelopen maanden kreeg de politie aanwijzingen over de handel in drugs en vuurwapens en munitie. Daarop werd een onderzoek gestart, waarin de aangehouden mannen naar voren kwamen als verdachten. Dit was de basis voor een actie die afgelopen dinsdagochtend plaathad in Den Haag.

De verdachten zijn twee Hagenaren van 26 en 47 jaar oud. De andere twee verdachten zijn twee mannen met de Franse nationaliteit, van 30 en 32 jaar oud. De verdachten zitten vast voor verhoor en worden vrijdag 11 december voorgeleid aan de rechter-commissaris. De recherche onderzoekt de zaak verder.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com