23 april 2024

Westland – Geen Top2000 voor Caiway klanten

De Westlandse kabelexploitant Caiway is ‘vergeten’ de Top2000 gratis door te geven. De klantenservice meldt dat ze er ‘geen communicatie’ over hebben gehad. Het openstellen van het kanaal lijkt een onmogelijke opgave voor de voorheen zeer vooruitstrevende kabeltelevisie leverancier.

Er zijn veel klachten over het gedrag van de kabelexploitant die tegenwoordig in handen is van een Zweeds investeringsfonds en is samengevoegd met Delta Fiber Nederland.

Caiway is de enige kabelexploitant die de Top2000 niet gratis doorgeeft. Alle andere providers zenden de Top2000 uit op een etalagekanaal of hebben de NPO extra zender voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Caiway biedt klagers wel de mogelijkheid om hun pakket tijdelijk gratis uit te breiden met betaalzenders, maar de aansluiting daarvan kan wel tot drie dagen duren, aldus de service desk. Dan is Top2000 al bijna klaar.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com