18 mei 2024

Zoetermeer – Brandweerlieden lopen gehoorbeschadiging op

Twee brandweerlieden hebben tijdens oudejaarsavond gehoorbeschadigingen opgelopen nadat zij door jongeren werden bekogeld met vuurwerk.

Dit gebeurde rond 21:00 uur op een basketbalveld bij het Fazantenveld in Zoetermeer. De politie doet onderzoek om de daders op te sporen en zoekt getuigen.

Er was een melding gedaan van een brand op het plein. Toen de brandweerlieden aankwamen bij het basketbalveld troffen ze een grote groep jongeren aan die hen begon te bekogelen met zwaar knalvuurwerk.

Omdat hun veiligheid in het geding kwam en de kleine brand geen direct gevaar voor de omgeving opleverde, zijn de brandweerlieden vertrokken. Twee van hen hebben echter een gehoorbeschadiging opgelopen. De brandweer heeft aangifte gedaan van deze zware mishandeling.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com