22 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – extra corona steun

Met ruimhartige middelen steunt de gemeente (sport-)verenigingen, maatschappelijke organisaties en culturele instellingen die door de coronacrisis financiële problemen hebben.

Diverse sportverenigingen hebben financiële steun gekregen om de huur te kunnen betalen. Veel sportverenigingen hebben tekorten als gevolg van gesloten kantines, wegvallende sponsorinkomsten voor bijv. reclameborden en tegenvallende ledenaantallen.

Om deze tegenvallende inkomsten te kunnen opvangen is hiervoor compensatie toegekend.

De Bibliotheek aan de Vliet kan corona proof werken en een veilige omgeving bieden aan bezoekers. Theaters en musea kunnen hun creativiteit blijven inzetten om bezoekers digitaal te blijven bereiken. En er is extra inzet voor activiteiten voor jongeren door Sport en Welzijn. Kwadraad krijgt steun voor kwetsbare kinderen die juist in deze moeilijke periode extra ondersteuning van schoolmaatschappelijk werk nodig hebben.

Kortgeleden heeft de gemeente bepaalt dat de ondersteuning van mensen en organisaties die getroffen zijn door de corona maatregelen topprioriteit heeft.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com