16 juni 2024

Den Haag – Controle Schipperskwartier: 2 aanhoudingen, diverse bekeuringen

Woensdag 24 februari vond in de middag en de avond weer een controleactie plaats in het Haagse Schipperskwartier.Motoragenten haalden voertuigen naar de controleplaats aan de Rijswijkseweg.

Van elke bestuurder werden de autopapieren en rijbewijs gecontroleerd en bij vermoedens van rijden onder invloed werd een blaastest afgenomen. Ook werd gelet op eventuele technische gebreken van het voertuig.

Er werden 11 bekeuringen uitgedeeld voor rijden zonder rijbewijs, voor verkeersovertredingen 25 en het overtreden van de avondklok regels 3 bekeuringen. Er werden 3 mensen aangehouden. De politie heeft niet aangegeven waarvoor.

Sinds enkele maanden houdt politieteam Laak geregeld controles in het Schipperskwartier om overlast in de wijk terug te dringen. De controles zijn vooral gericht op het verbeteren van de verkeersveiligheid, maar ook om op die manier meer zicht te krijgen op mogelijk overlastgevende personen en situaties.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com