18 mei 2024

‘s-Gravenzande – Verbouwing tweede hospice Westland start

De werkzaamheden voor het verbouwen van het pand voor de tweede hospice van Beukenrode in Westland gaan van start.

Het bestuur van Beukenrode heeft deze week definitieve opdrachten verstrekt de bedrijven die betrokken zijn bij de verbouwing. Het gaat om het pand aan de Magnoliastraat 1 in ‘s-Gravenzande. De werkzaamheden worden enkel door Westlandse bedrijven uitgevoerd.

Ook is opdracht verstrekt voor het interieuradvies. Deze week vindt de sleuteloverdracht van het pand plaats. De werkzaamheden aan het pand en de buitenomgeving starten op 1 maart en zijn naar verwachting na ruim een half jaar klaar. Beukenrode wil in september de deuren van dit tweede hospice openen.

Al meer dan 150 partners hebben zich voor minimaal 5 jaar financieel aan Beukenrode verbonden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com