23 april 2024

Den Haag – Erwin Disselköter nieuwe trainer korfbalvereniging Refleks

Erwin Disselköter is met ingang van het volgend seizoen de nieuwe trainer van Refleks A1. Ook is overeengekomen dat Disselköter in het seizoen 2022/2023 de begeleiding van Refleks 1 op zich zal nemen. Daarmee neemt hij de taken over van Arjan Maltha, die dan drie seizoenen als hoofdtrainer van Refleks is geweest.

Erwin is 53 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als docent lichamelijke opvoeding aan het Lyceum Ypenburg. Erwin was onder meer hoofdtrainer bij K.V. Die Haghe, K.V. Futura, K.V. Refleks en bij O.D.S.. Als speler was hij vele jaren actief bij Refleks.

‘Refleks heeft met Erwin een ambitieuze en gedreven trainer. Al als speler stond hij bekend om zijn enorme wil om te winnen, maar daarbij wel altijd met het oog voor de ander. Hij zal zich in het eerste jaar vooral richten op het verder doorzetten van de ontwikkeling van onze talenten. We kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking’ aldus Marcel van Lith, voorzitter K.V. Refleks.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com