22 april 2024

Haaglanden – Bibliotheken in de regio weer open

De bibliotheken gaan weer open.

De afgelopen maanden zijn ze dicht geweest vanwege de coronamaatregelen. Op speciaal verzoek van de Tweede Kamer mogen de bibliotheken nu weer open.

Wel met beperkingen, zo mogen er maar een beperkt aantal mensen naar binnen en moeten ze gegevens van bezoekers noteren. Sommige bibliotheken hebben de sluiting aangegrepen om veranderingen door te voeren.

Zo heeft bibliotheek Het Forum in Zoetermeer een herinrichting doorgevoerd. Die was nodig omdat er wordt bezuinigd op het bibliotheekwerk. De boeken staan voortaan alleen maar op de bovenverdiepingen en niet meer op de begane grond. De afhaal- en bezorgservice komt met de openstelling te vervallen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com