16 juli 2024

Monster – Peter Wielaart koninklijk onderscheiden

Peter Wielaart, directeur van zembad de Boetzelaer in Monster, is benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

Hij kreeg de onderscheiding ter gelegenheid van de opening van zwembad De Boetzelaer en tevens zijn afscheid als directeur. Vanaf 1985 heeft de heer Wielaart als directeur van het zwembad diverse activiteiten ontplooit ten behoeve van het regionale zwembadwezen.

Na de brand in februari 2019 heeft de heer Wielaart zich buitengewoon ingespannen om tot de bouw van een nieuw zwembad te komen. Hij stelde de nieuwe bouwcommissie samen en onderhield de contacten met de gemeente voor de vergunningen en te volgen procedures.

Hij heeft alle zwemleskinderen, bijna 1500, ondergebracht bij de zwembaden in de omgeving.

Ook heeft Wielaart diverse andere functie in het openbare leven vervuld.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com