4 december 2023

Wassenaar – Centrum ‘netjes’ vanaf 2022

Er komen nieuwe regels voor uitstallingen bij winkels in Wassenaar. Al jaren zouden de karren met stapels hoge toiletrollen en luiers in het centrum van Wassenaar een doorn in het oog zijn. Met nieuwe regels voor uitstallingen verdwijnt dit vanaf de zomer van 2022. Zo ontstaat er een uitnodigend, toegankelijk en aantrekkelijk centrum voor iedereen, zo schrijft de gemeente.

De regels zijn in grote zorgvuldigheid samen met het Centrummanagement van Wassenaar opgesteld. De regels gaan over de locatie, de beeldkwaliteit en de hoogte van winkeluitstallingen zoals stoepborden en kledingrekken.

Ze zijn opgesteld om de toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en veiligheid op straat te vergroten. Zo wordt het voor inwoners en bezoekers nog aantrekkelijker om in het centrum te verblijven en daar hebben de ondernemers dan weer profijt van.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com