22 juni 2024

Delft – Reinier de Graaf bedankt medewerkers

Met tromgeroffel over de rode loper onder applaus van directie, management en burgemeester Marja van Bijsterveldt begonnen medewerkers van het Reinier de Graaf Gasthuis aan hun werkdag.

Het is de start van een week met feestelijke activiteiten voor medewerkers. Zij worden hiermee bedankt voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Nu het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis daalt, is er ook tijd voor bezinning.

Tijd om stil te staan bij een heftige periode van 1,5 jaar strijd tegen het coronavirus en het tegelijkertijd blijven bieden van veilige zorg aan patiënten.

Het aantal COVID-patiënten in Nederlandse ziekenhuizen neemt sinds 12 mei jl. af. In het Reinier de Graaf ziekenhuis lagen toen dagelijks gemiddeld 32 COVID-patiënten in de kliniek en 12 COVID-patiënten op de Intensive Care (IC). Nu zijn er nog slechts enkele COVID- patiënten opgenomen en kan de reguliere zorg verder worden opgepakt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com