27 mei 2024

Leidschendam-Voorburg – “In Store” opleidingstraject in Mall of The Netherlands

MBO-studenten die de nieuwe driejarige opleiding Store Manager volgen, hoeven niet meer op zoek naar een stageplek. Tijdens de gehele opleiding is de werkvloer van de ‘Blue School Store’ het klaslokaal. Aan het einde van de rit hebben studenten naast een diploma ook werkervaring.

Blue School is een innovatief onderwijs- & winkelconcept gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands. Studenten aan de opleiding Store Manager worden hier op de werkvloer opgeleid voor de retail van de toekomst.

Het curriculum van de opleiding is uniek in Nederland en volledig ontwikkeld met grote namen uit het bedrijfsleven. De pijlers van de opleiding zijn Sales, Retail & Innovation, Hospitality, Denim en Personal Development.

Studenten gaan tijdens de opleiding pittige uitdagingen (Challenges) aan waarbij zij worden getraind door professionals uit het bedrijfsleven. Dit doen zij met oog voor duurzaamheid, innovatie en de nieuwste retail trends.

De opleiding wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband van ROC Mondriaan, MBO Rijnland, Unibail Rodamco Westfield en de Gemeente Leidschendam-Voorburg.

De opleiding start in september 2021 en richt zich op de ambitieuze en zelfstandige student die in de toekomst een winkel zou willen managen of droomt van een eigen onderneming.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com