22 juni 2024

Den Haag – Hotel Voco The Hague geopend

Burgemeester Van Zanen heeft de deuren van het eerste Voco hotel in de Benelux geopend. Alle ruimtes in het gloednieuwe hotel zijn geïnspireerd op de natuur en naast mensen, is er aandacht voor dieren: zo zijn er permanente verblijfplaatsen voor vogels en bijen en kunnen insecten overnachten in de zogenaamde insectenhotels.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De burgemeester heeft dan ook samen met General Manager Inge van Weert officieel het lint van de levensgrote boom losgemaakt, de centerpiece in het hart van het hotel dat symbool staat voor de ecologische belofte.

Het historische en voormalige ABN Amro-gebouw dat dateert uit 1923 heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan. Kantoren en geldautomaten hebben plaats gemaakt voor 204 lifestylekamers en twee horecaconcepten: kitchen, bar en lounge Botanica en gastrobar Ultramarijn.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com