16 juli 2024

Zuid-Holland – Subsidie voor regionale MKB samenwerking

Zuid-Holland heeft samen met 26 gemeenten en meer dan 20 ondernemersverenigingen 6 MKB-Deals gesloten. Met de toekenning van in totaal 1 miljoen euro subsidie worden projecten gestart om het Zuid-Hollandse midden- en kleinbedrijf te ondersteunen.

Het regionale mkb is onmisbaar voor levendige dorpen en steden. Bijna iedereen koopt er dagelijks zijn spullen of maakt gebruik van aangeboden diensten. Maar ook als werkgever speelt het mkb een belangrijke rol. Desondanks kent het mkb uitdagingen in herstel na Covid-19, maar ook op het gebied van digitalisering, verduurzaming en het aanboren van nieuw talent.

Uniek aan de MKB-Deals is de gezamenlijke ontwikkeling en subsidieaanvraag. De enige MKB deal waar een deel van onze regio bij betrokken is, is een initiatief om met behulp van digitaliseringsvouchers ondernemers te ondersteunen bij digitaliseringsvraagstukken. Het is een samenwerking waarbij ondermeer Den Haag en Zoetermeer betrokken zijn.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com