16 juli 2024

Haaglanden – Gezocht: monteurs en medewerkers klantenservice

Monteurs en medewerkers klantenservice zijn kansrijke beroepen in Haaglanden. Dit blijkt uit cijfers van het UWV. De organisatie verstrekte in Haaglanden per juni 2021 een kwart minder WW-uitkeringen dan een jaar eerder.

Het aantal WW-uitkeringen is nu ook lager dan in februari 2020, de laatste maand voordat in Nederland de coronacrisis begon. De arbeidsmarkt vertoont tekenen van herstel, maar de onzekerheden blijven.

Twee derde van de openstaande vacatures in de regio heeft betrekking op functies die voorkomen in het overzicht kansrijke beroepen van UWV. Werkzoekenden met een achtergrond in een kansrijk beroep hebben een relatief gunstige positie op de arbeidsmarkt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com