16 juli 2024

Westland – Toch nog toekomst voor Westlandse Druif in Monster

Op 16 augustus is de laatste handtekening gezet op het koopcontract en kan gestart worden met het invullen van de nieuwe toekomstplannen van het voormalige Themapark De Westlandse Druif in Monster. In de Westlandse Stichting the Vineyard hebben John van Antwerpen en zijn mede-initiatiefnemers de handen ineen geslagen en wordt nieuw, maatschappelijk leven geblazen in het voortzetten van die belangrijke sleutelfunctie.

Op de plek van het voormalige themapark wil Stichting the Vineyard invulling geven aan de steeds groter wordende behoefte aan rust, ontmoeting en zingeving. Ook wordt gekeken hoe de zeven druivenserres kunnen blijven en de druiventeelt traditioneel kan worden voortgezet.

De nieuwe eigenaar van het complex heeft aangegeven een plek te willen creëren waar het fijn is om samen te zijn. Deze visie is vertaald naar vier bouwstenen, namelijk samen eten, samen groeien, samen spelen en samen werken.

Na de aankondiging van sluiting van het themapark in november 2019, heeft Stichting Vastgoed de Westlandse Druif zich, na goed overleg met de gemeente Westland, ingespannen om een geschikte koper te vinden voor de druiventuin.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com