27 mei 2024

Den Haag – Pop-up priklocaties bij school InHolland

Opleidingsinstituut Inholland in Den Haag richt pop-up priklocaties in voor studenten, medewerkers en buurtbewoners. Zij doen dit samen met GGD Haaglanden. Tijdens de start van het nieuwe studiejaar kunnen studenten, medewerkers en buurtbewoners zich eenvoudig zonder afspraak laten vaccineren op verschillende data.

Zo kan iedereen die nog niet is gevaccineerd zich laagdrempelig en snel laten vaccineren met het Pfizer of Janssen vaccin. De pop-up priklocatie bevindt zich in het restaurant van Inholland Den Haag op:

Er is wel een geldige legitimatie en een mondkapje nodig, een afspraak maken is niet nodig. Voor Hogeschool Inholland Den Haag is een zo veilig mogelijke leer- en werkomgeving zeer belangrijk.

Bijzonder is dat de priklocatie niet alleen open is voor studenten en medewerkers van Inholland Den Haag, maar ook voor studenten van andere onderwijsinstellingen en buurtbewoners. Zo kunnen bijvoorbeeld ook winkeliers en ondernemers uit de Theresiastraat gebruik maken van de priklocatie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com