22 juli 2024

Zuid-Holland – Tabitha Reijnen is de beste PABO voorlezer

Pabo-student Tabitha Reijnen is de beste voorlezer van Zuid-Holland. Ze gaat door naar de landelijke finale en maakt kans op de titel Pabo Voorleeskampioen 2022.

Tijdens de provinciale finale streden 7 Zuid-Hollandse Pabo-studenten tegen elkaar.

Tabitha Reijnen las een fragment voor uit het boek ‘Naar het noorden’ van Koos Meinders.

Woensdagavond 1 juni 2022 strijd Tabitha tegen de andere provinciale voorleeskampioenen tijdens de landelijke finale van de Pabo Voorleeswedstrijd. Deze feestelijke finale wordt gehouden in Theater de Kikker in Utrecht.

De finale bestaat uit twee rondes. Tijdens de eerste ronde leest de kandidaat voor uit een zelfgekozen canonboek. In de tweede ronde staat het ‘onvoorbereid’ voorlezen centraal en lezen alle kandidaten een gedeelte voor uit hetzelfde boek dat ze op de finaledag krijgen uitgereikt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com