16 juli 2024

Wassenaar – Bouw gymzaal Burmanlaan van start

In aanwezigheid van de kinderen van groep 6 van de St. Jozefschool is het startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe gymzaal aan de Burmanlaan in Wassenaar. De nieuwe gymzaal is volledig energieneutraal en voldoet aan alle sportieve wensen. De Nutsschool en de St. Jozefschool worden de vaste gebruikers van het nieuwe gebouw.

Het terrein aan de Burmanlaan waar de voormalige gymzaal van de Nutsschool en de St. Jozefschool stond, is kaal gemaakt en wordt bouwrijp gemaakt voor de werkzaamheden. Hier komt een moderne en duurzame gymzaal voor de beide scholen en andere sportverenigingen.

Duurzaam omdat het gebouw volledig energieneutraal wordt. Modern omdat de zaal een ‘beweegbox’ bevat waarbij de vloer flexibel indeelbaar is en zo efficiënt voor verschillende sporten gebruikt kan worden. Naar verwachting is de gymzaal in het voorjaar van 2022 gereed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com