16 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – Lichte lastenstijging voor inwoners in 2022

De begroting van Leidschendam-Voorburg voor 2022 laat een lichte stijging van lasten voor de inwoners zien. De gemeente trekt extra geld uit voor het begeleiden van ondernemers, die hard door de coronacrisis zijn geraakt. Daarnaast worden de bestaande winkelgebieden versterkt.

Ook groepen inwoners die door de crisis verder achterop zijn geraakt, zoals kinderen en jeugd, en inwoners die te maken hebben met eenzaamheid worden extra ondersteund.


In een tijd van sociaal en economisch herstel kiest het college naar eigen zeggen er nadrukkelijk voor om geen zaken ‘stuk te bezuinigen’. Het treft wel noodzakelijke maatregelen, zodat er aan het einde van de raadsperiode een structureel sluitende begroting ligt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com