20 mei 2024

Haaglanden – Campagne tegen laaggeletterdheid in Den Haag begonnen

De campagne ‘Ik wil leren in Den Haag’’ is van start gegaan.

Doel is het bereiken van meer laaggeletterden in de regio. Zij kunnen met flyers of via een lokale website aangeven wat ze willen leren. Dit kan zijn lezen, schrijven, rekenen, computeren of bijvoorbeeld omgaan met geldzaken.

Dan worden zij doorverwezen naar passend aanbod. De campagne is een initiatief van het Taalhuis Den Haag. Wethouder Bredemeijer presenteerde het campagnemateriaal samen met taalambassadeurs Rosetta Leiendecker en Michel Antonisse.

De wervingscampagne Doe Weer Mee richt zich op volwassenen die het lezen en schrijven van de Nederlandse taal en digitale vaardigheden onvoldoende beheersen om goed mee te kunnen doen in onze samenleving.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com