4 maart 2024

Den Haag – Hoftrammm levert 2 finalisten Internationale kookwedstrijd

Hoftrammm, het eerste rijdend tramrestaurant van Nederland, staat sinds 11 mei 2014 op de rails. Inmiddels hebben ruim 50.000 kunnen dineren in het rijdend restaurant, waar Executive Chef Pierre Wind de culinaire scepter zwaait.

Een “Culinary Art Competition”, zo wordt de Internationale wedstrijd genoemd, bestaat al 34 jaar. Uit heel Nederland hebben studenten zich kunnen opgeven en na een strenge selectieperiode zijn er vanuit 11 horecascholen een handje vol studenten die hun school vertegenwoordigen. “Wij zijn enorm trots op het feit dat wij 2 vertegenwoordigers bij Hoftrammm werken. Ramon de Vries is 22 jaar en een echte kanshebber voor de titel van “Culinary Art Master”. Ook Marit Visser is met haar “pas” 18 jaar een kandidaat met veel potentie. Ze heeft in haar jonge jaren al veel ervaring opgedaan en maakt in haar categorie zeker kans! Ze werkt al ruim 4 jaar bij ons rijdend restaurant en loopt ook stage bij een ander prestigieus restaurant.

Het feit dat zij Het Mondriaan College in Den Haag vertegenwoordigd, is voor ons extra bijzonder. Het doel van deze Internationale wedstrijd is om kennis uit te wisselen onder de internationale studenten, in de vorm van een wedstrijd. Studenten uit de verschillende landen en scholen worden aan elkaar gekoppeld en gaan dus op 1 november aanstaande de culinaire strijd met elkaar aan!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com