23 april 2024

Haaglanden – Open dag ROC Mondriaan locaties

Op zoek naar een mbo-opleiding? Vrijwel alle mbo-locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft/Rijswijk en Leiden organiseren een Open Dag op dinsdag 9 november van 15.00 tot 20.00 uur.

Net als vroeger kun je tijdens de Open Dag langs bij de scholen en kennismaken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Registreer je op rocmondriaan.nl/open-dagen en bestel daar ook je E-ticket. Houd de website in de gaten in verband met eventuele aanvullende (corona) maatregelen die van overheidswege worden opgelegd.

Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor circa 240 mbo-opleidingen in de richting Administratie, Economie, Handel, Horeca en Facilitaire dienstverlening, ICT, Lifestyle, Musical, Sport en bewegen, Logistiek, Mode, Techniek, Toerisme en recreatie, Uiterlijke verzorging, Veiligheid, Welzijn en Zorg. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Hiervoor is een Engelstalige achtergrond noodzakelijk. Weet je al wat je wilt? Je kunt je ook gewoon via rocmondriaan.nl aanmelden voor de opleiding van je keuze! Zorg dat je je bsn-nummer bij de hand hebt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com