22 juli 2024

Den Haag – Stichting Voorall viert 15-jarig bestaan

Op 2 november heeft Stichting Voorall haar 15-jarig bestaan gevierd. Voorall is de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking. De bijeenkomst werd geopend door Wim Carabain, directeur van Voorall. Hij gaf een toelichting op de vele projecten waar Voorall bij betrokken is.

Hij gaf aan erg trots te zijn op het onlangs uitgebrachte advies over de blindengeleidenlijnen in Den Haag en dat de gemeente inmiddels is begonnen met de uitvoering van het advies.

Voorall werkt voor de ruim 100.000 mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag. Voorall is adviseur voor het gehandicaptenbeleid van de gemeente Den Haag en fungeert als spreekbuis voor de achterban. Voorall ontwikkelde het project ‘Haagse stranden toegankelijk voor iedereen’ zodat iedereen, met en zonder beperking, kan genieten van strandrecreatie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com