25 april 2024

Wassenaar – Stilstaan bij verkeersslachtoffers

Op zondag 21 november vindt wereldwijd de jaarlijkse herdenking van verkeersslachtoffers plaats.

Ter nagedachtenis aan de verkeersslachtoffers in Wassenaar hebben meneer en mevrouw Oudshoorn samen met burgemeester De Lange en wethouder Verkeer, mevrouw Klaver-Bouman, een bloemstuk bij het herinneringsmonument in Park de Paauw gelegd.
Afbeelding met boom, buiten, persoon, grond

In gemeente Wassenaar staat één van de zes nationale monumenten voor verkeersslachtoffers. De gedenksteen is in 2003 geplaatst op initiatief van de heer en mevrouw Oudshoorn, die hun dochter in 2001 verloren bij een verkeersongeval op de Rijksstraatweg.

Op zondag 21 november 2021 vindt de jaarlijkse herdenking verkeersslachtoffers plaats. Het initiatief van deze jaarlijkse herdenking gaat uit van de internationale organisatie FEVR (Fédération Européenne des Victimes de la Route). Dat betekent, dat alle aangesloten landen hun verkeersslachtoffers herdenken op dezelfde dag. Meer informatie over de Vereniging Verkeersslachtoffers en de jaarlijkse herdenking vindt u op www.verkeersslachtofers.nl.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com