13 april 2024

Den Haag – Genomineerden van Haags Sportgala bekend

Op het Spuiplein in Den Haag staat een twee meter grote versie van de Sportgala-bokaal.Daarop staan de namen van de genomineerden voor sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportcoach van het jaar. Ze zijn groot afgebeeld met een oproep om de komende weken te gaan stemmen. Wethouder Bredemeijer van Sport heeft de reuzenbokaal onthuld.

Op maandag 20 december wordt bekend wie van de genomineerden in de prijzen vallen. Dit jaar wordt voor het eerst de prijs ‘scheidsrechter van het jaar’ uitgereikt. Deze prijs is voor de scheidsrechter die zich extra inzet voor behoud van normen en waarden op het sportveld. Ook zal de Richard Krajicek-prijs worden uitgereikt. Stemmen kan via www.haagssportgala2021.nl.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com