22 juni 2024

Rijswijk – Vrijwilligersfeest geannuleerd

Ieder jaar organiseert gemeente Rijswijk ‘Vrijwilliger van het jaar’. Vrijwilligers verdienen het namelijk om in het zonnetje gezet te worden. De winnaars worden ieder jaar bekend gemaakt op het Vrijwilligersfeest. Dit jaar zou dit feest plaatsvinden op donderdag 2 december. Door de huidige coronamaatregelen is de gemeente genoodzaakt deze feestelijke avond te annuleren. Zodra het mogelijk is wordt er een nieuwe datum bekend gemaakt voor het feest en dus de onthulling van de prijswinnaars.

Wethouder Welzijn Johanna Besteman: “Ik keek enorm uit naar het feest. Ook vorig jaar hebben we het niet kunnen vieren zoals we willen. Maar gezien de huidige maatregelen kunnen we niet anders dan 2 december annuleren. Ik hoop heel snel iedereen te berichten wat de nieuwe datum wordt. Want het liefst ontmoet ik natuurlijk de winnaars persoonlijk om ze te feliciteren. Niets is fijner dan op zo’n feestelijke avond alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dus ik hoop tot snel!”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com