4 maart 2024

Leidschendam-Voorburg – Winnaars Vliet Awards

De voelbare spanning vlak voor de uitreiking van een award gevolgd door juichende en lachende winnaars. Op vrijdagavond 4 maart beleefden de aanwezige genodigden het tijdens de feestelijke uitreiking van de Vliet Awards 2021. De Vliet Awards zetten lokale helden in het zonnetje, om hun inspanningen als vrijwilliger of voor hun sportprestaties.

Inwoners uit Leidschendam-Voorburg konden stemmen op hun favoriet en hebben dat met veel enthousiasme gedaan.

  • De ex-Cartouche hockeyer en Voorburger Coen van Bunge is de ‘Sporter van het jaar’.
  • Schaatsster Julie van Santen uit Stompwijk is ‘Sporttalent van het jaar’ gezien o.a. haar bronzen medaille op de 1000 meter shorttrack tijdens de Starclass wedstrijden in het Italiaanse Bergamo.
  • De award voor ‘Sportteam van het jaar ging dit keer naar Forum Sport JO19-1. In 2021 werd de ploeg kampioen in de landelijke 2e divisie van de KNVB.
  • De prijs voor de ‘onbeperkte topper sport’ gaat naar Donald Hessing. De lichamelijk beperkte Donald is docent op het ROC Rijnland in Leiden en Jeugdtrainer bij Forum Sport.

Wethouder Astrid van Eekelen (sport) en wethouder Floor Kist (welzijn) reikten de prijzen uit aan winnaars.

  • Jelle van Heiningen (28) is uitgeroepen tot ‘vrijwilliger van het jaar’. Hij zet zich iedere week vol overgave in bij de spelletjesmiddag in verzorgingshuis WZH Schoorwijck.
  • ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ ging dit keer naar Scouting vereniging Hubertus-Brandaan.

Wethouder Floor Kist reikte de vrijwilligers[prijzen uit.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com