27 februari 2024

Regionieuws TV – Heel veel werkgevers moet definitieve berekening Coronasteun nog aanvragen.

Meer dan de helft van de werkgevers in Haaglanden moet definitieve berekening Coronasteun nog aanvragen. Voor het eind van de maand moeten bedrijven die coronasteun in het zogeheten NOW-pakket hebben ontvangen nog een definitieve berekening aanvragen.

Dit moet voor 31 maart bij het UWV. Ze moeten aangeven wat hun definitieve omzetverlies is geweest van juni tot september vorig jaar door middel van een accountantsverklaring. Meer dan de helft van de ondernemers heeft nog geen verklaring ingediend. Als ze de berekening niet op tijd aanvragen zal het steunvoorschot worden teruggevorderd. In het gebied Haaglanden hebben bijna 3000 werkgevers deze steun ontvangen. Als het indienen van de verklaring niet op tijd lukt kan er een uitstel van 14 dagen worden gevraagd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com