22 juli 2024

Rijswijk – Vrijwilligersprijzen 2021 van start

Rijswijk organiseert opnieuw ‘Vrijwilliger van het jaar’ verkiezing. De gemeente kent veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een ander. Om hen in het zonnetje te zetten vraagt de gemeente vrijwilligers voor te dragen die wat hen betreft een prijs verdienen.

Er zijn vier categorieën: jongeren tot 25 jaar, vrijwilligers vanaf 25 jaar, groepen en speciale acties. Laatstgenoemde categorie is speciaal voor nieuwe acties die vrijwilligers hebben georganiseerd in de corona-tijd.

Na de aanmeldperiode bepaalt een jury wie van de voorgedragen kandidaten genomineerd worden. Inwoners kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete vrijwilligers. De prijzen worden in december uitgereikt. Aanmelden kan via de website van de gemeente.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com