22 juli 2024

Zoetermeer – Digi-Taalhuis en samenwerkingspartners gebruiken het boek

De maand november stond in het teken van Nederland Leest. Speciaal voor deze maand werd het boek, De Wandelaar van Andriaan van Dis, gratis uitgedeeld door de bibliotheek. Landelijk is er ook een exemplaar uitgebracht in makkelijke taal. Het Digi-Taalhuis Zoetermeer en partners hebben deze versie actief gebruikt bij hun taalactiviteiten.  

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen. 

Digi-Taalhuis Zoetermeer heeft het boek gebruikt bij de Meeleesclub, een leesclub voor anderstaligen. NLtraining verzorgde een taalles in het teken van De Wandelaar en het PraatHuis van Gilde SamenSpraak organiseerde in samenwerking met Gilde Stadsgidsen een wandeling vanaf Forum rond de Dorpsstraat, Wilhelminapark en Bakkerswinkel. De deelnemers aan alle activiteiten ontvingen het boekje De Wandelaar als presentje.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com