22 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – 840 kinderen vieren pakjesavond dankzij Sintvoorieder1

Bij pakjesavond horen cadeautjes. Daarom kregen 840 kinderen in  Leidschendam-Voorburg, voor wie Sinterklaas vieren niet vanzelfsprekend is,  cadeautjes via Sintvoorieder1 en stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg.  De bibliotheek stelde haar locaties in Voorburg en Leidschendam beschikbaar  om de cadeautjes uit te delen. 

Zowel Sintvoorieder1 als Leergeld Leidschendam-Voorburg draaien volledig op  vrijwilligers. Dit jaar registreerde Leergeld alle gezinnen die zich aanmeldden voor de  actie. Sintvoorieder1 zorgde ervoor dat alle cadeautjes voor de kinderen er kwamen,  netjes waren gesorteerd en ingepakt.  

Wethouder Floor Kist van de gemeente is blij met de actie: “Ieder kind moet het  Sinterklaasfeest kunnen vieren. Dank aan alle vrijwilligers van Leergeld  Leidschendam-Voorburg, SintvoorIeder1 en de bibliotheek. Dankzij hun inspanningen  worden alle kinderen ook dit jaar weer blij verrast op pakjesavond.” 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com